Missie & Visie

Missie

De naam PMC Solutions is een eerbetoon aan ons eerste bedrijfsnaam Pro Motion Care. Hetzelfde vakmanschap in professionele beweging, maar dan in een fris jasje. PMC Solutions is sinds 1995 het familiebedrijf wat fabricaten en halffabricaten levert aan producenten in de agri, food, automotive en laboratoria. Wij zijn de technische dienstverlener van producten en kennis op het gebied van Motion Control, aluminium constructies en besturingstechniek. Van seriematige pneumatische combinaties tot aan onze zeer specialistische Knowledge Wall. Al onze producten en dienstverlening zijn gericht op het tegengaan van verlies en verspilling bij onze opdrachtgevers.

Onze familiewaardes loyaliteit, kwaliteit en ondernemerschap vind je overal terug in ons bedrijf. Duurzame en warme relaties met medewerkers en opdrachtgevers vinden wij belangrijk. Daarnaast is opleiding en voortdurende kennisontwikkeling een speerpunt van de organisatie. Kwaliteit gaat immers voor alles. Wij ontwikkelen voortdurend onze kennis op het gebied van Lean management, mechatronica en werktuigbouwkunde. Ons ondernemerschap vertaalt zich in het feit dat wij al decennia met elkaar werken en ons werkgebied voortdurend uitbreiden.

Visie

Al ruim 20 jaar gaan wij verlies en verspilling tegen bij onze opdrachtgevers. Onze machines in alle soorten en maten zorgen hier voor. Onze visie is om onze kennis van ons vakgebied nog verder uit te breiden. Ook zijn we actief op zoek naar nieuwe markten en opdrachtgevers waar verlies en verspilling een actueel thema is. Door voortdurende ontwikkeling van kennis en ons netwerk willen wij de system integrator blijven van gerenommeerde producenten. Wij sluiten internationalisering van onze onderneming zeker niet uit. Met onze familiewaarden in het hart en ondernemerschap in het hoofd kijken wij met groot vertrouwen en nieuwsgierigheid uit naar de toekomst.

0