Uw aluminium constructie, geleverd in 6 stappen

Wij doorlopen de volgende 6 stappen met onze opdrachtgevers. Samen aan de slag voor het beste antwoord op uw vraagstelling. Het vervaardigen van Aluminium constructies vergt minder stappen vergeleken met Motion Control waardoor we snel aan de slag kunnen met de aanvraag.

1. Inventarisatie

De volledige ontwikkeling van een product valt of staat bij een zorgvuldige inventarisatie. De vraag achter de vraag achterhalen en een pragmatische constructie bedenken. Daar gaan we voor.

2. Detail Engineering

In deze fase gaan we aan de slag met de eerder bedachte oplossing(en). Welke is het beste als we kijken naar kwaliteit, tijd en geld? Pre-engineering is een diepgaand onderzoek waarin we zorgen voor de beste fit met uw organisatie. Welke oplossing is de beste voor uw vraagstuk? Maatwerk is vaak het antwoord, maar niet altijd! Juist daarvoor is deze fase in het leven geroepen. Wij willen de beste oplossing leveren, niet per definitie de duurste. Wij maken een offerte op maat.

3. Vervaardiging

Tijd voor rock ’n roll! De plannen zijn goedgekeurd en het is tijd om het eindproduct te gaan vervaardigen. Alle onderdelen worden besteld bij onze toeleveranciers en onze collega’s staan te popelen om de onderdelen voor uw aluminium te vervaardigen.

4. Assemblage

Zodra alle onderdelen gemaakt dan wel ingekocht zijn, is het tijd om uw aluminium constructie tot leven te wekken. Dit is altijd een prachtige fase waar de resultaten van het werk voor het eerst tastbaar worden.

5. Afname

Check check dubbelcheck. Is het geengineerde frame precies zo als gewenst? Wij maken het frame verzendklaar en zorgen dat het binnen de gevraagde leverdatum geleverd bij jullie op locatie.

6. Installatie

D-Day! De installatie wordt op uw locatie geplaatst, gemonteerd en geïnstalleerd. Tijd om u en uw medewerkers uitgebreid kennis te laten maken met uw nieuwste asset.

0